Mr Selfridge – Mer Bakom Kulisserna På Säsong 4

Vill ni hänga framför teven i kväll och föredrar drama framför fotboll så har ni möjligheten att se Mr Selfridge, följt av Alexander Paynes mästerliga film “The Descendants“(22.25 på SVT1) med bland andra George Clooney och Shailene Woodley i rollerna. Läs mer om The Descendants här.

Förra lördagen fick Harry Selfridge lämna plats för fotboll. Men i kväll lördag den 18 juni klockan 21.35 är han tillbaka på sin vanliga plats på SVT1. Det börjar närma sig slutet nu för den populära serien och i kväll bjuder Mr Selfridge på avsnitt 8 av 10. “Harry, Gordon och Jimmy klargör stolt för omvärlden att de nu köpt Whiteleys varuhus, ett spännande projekt som ska säkerställa Selfridges arv. Gordon tvingas inse att det är dags att dra ner på tempot. Crabb hjälper Harry med räkenskaperna efter Whiteleys och gör oroande upptäckter. Meryl bråkar med sin far för att få Tilly återanställd

Här kan vi hänga med bakom kulisserna och se hur man bar sig åt när han sydde ihop denna fjärde och sista säsong…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *