Nu Är Det Jul Igen…

midwifejulNästa vecka då vi närmar oss midsommarhelgen firas det jul på SVT. Onsdagen den 22 juni klockan 21.00 på SVT 1 är det som nämnts tidigare seriestart för Barnmorskan I East End med ett långfilmslångt specialavsnitt som tillika är 2014 års julspecial. Som ni ser i promon nedan så ska granen in i stugan och det ska firas jul anno 1959. Barnmorskorna och nunnorna på Poplars i Londons East End verkar bland människor som lever i fattigdom och armod. Trots detta bjuder serien på massor av värme, feelgood och kamratskap, vilket inte är helt fel dessa tider.

Call The Midwife har smugit upp och blivit lika populär som avsomnade Downton Abbey. Inspelningen av säsong 6 är i gång och det kommer att visas i UK under 2017, vilket innebär att vi i Sverige kan se fram emot minst två säsonger till efter denna fjärde. Dessutom ryktas det om att det även kan bli en sjunde säsong. Julafton för alla fans av Barnmorskan I East End sålunda…

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *