Whitney Huston

Så är Whitney Huston borta då, efter många år av drogproblem. Hon hittades död i natt endast 48 år gammal på sitt hotellrum.
Den tragiska historien känns igen på något vis. Många stjärnor har allt men ändå ingenting.

Nu var hon inte bara en fenomenal sångerska, hon spelade in film också. Långfilmsdebuten skedde i “The Bodyguard” 1992 mot Kevin Costner. Faktum är att hon vid frånfället var igång med filminspelningen av “Sparkle“, en historia om tre systrar i en framgångsrik sångrupp (med drogproblem)på dekis

Handlingen i Bodyguard:
“En okänd galning skickar hotfulla brev till popstjärnan Rachel Morron, och Frank Farmer får uppdraget att agera livvakt. När Frank sedan sätter upp rutiner och säkerhetsåtgärder, inkräktar han på hennes privatliv. Vilket leder till komplikationer mellan dem. Vad ingen har räknat med är att de ska bli kära i varandra. En dödssynd för en livvakt, men ett gyllene tillfälle för en mördare.”

Trailer till The Bodyguard från rstvideos trailerarkiv.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *