Selfridges Vill In På Banan Igen

Ni som följer Harry Selfridges öden och äventyr på SVT 1 sitter väl som klistrade framför teven i kväll 21.30 när avsitt 7 sänds, förmodar jag. Harry är fast beslut om att få både sitt varuhus och liv på banan igen och satsar på en stor sommarkampanj. Men lord Wynnstay är på krigsstigen. Mae är i sorg men hennes sommarkollektion gör stor succé. En skuldtyngd Jimmy lägger fram en ny vågad affärsidé för Harry. Kittys tid på Selfridges får ett gripande avsked.

Tre avsnitt kvar efter detta och det har redan börjat rundas av så smått. Mr Grove har cancer och förmodas inte leva så länge till och i förra avsnittet dök Victor Colleano på näsan och försvann in i evigheten i en cliffhanger…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *