Livet Efter Dig – Filmklipp

...efterdigSF distribuerar sommarens stora kärlekssaga “Livet Efter Dig” och nu har man släppt flera filmklipp inför den stundande Sverigepremiären den 17 juni.

Louisa “Lou” Clark bor i en pittoresk stad på den engelska landsbygden. Utan att veta vad hon egentligen vill i livet hoppar hon mellan olika ströjobb och hjälper till att försörja sina föräldrar. Lous vanligtvis så positiva inställning ställs på prov när hon erbjuds ett arbete som personlig assistent åt Will Traynor, en framgångsrik ung aktiemäklare som blivit rullstolsbunden i en olycka. Olyckan kom att förändra Wills liv på ett ögonblick. Han som en gång var en aktiv äventyrare har förvandlats till en cyniker som gett upp allt – ända till Lou bestämmer sig för att visa honom att livet är värt att leva. Tillsammans upplever de en omvälvande tid och upptäcker att deras liv – och hjärtan – förändras på ett sätt de aldrig kunnat föreställa sig.

Här är paret på bröllop och med Ed Sheeran som bakgrundsmusik tar man sig en ‘dans’…

Sam Claflin (som Will Traynor), Emilia Clarke (som Louisa Clark)
Stillbildsfoto: Alex Bailey
© 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. and Metro-Goldwin-Mayer Pictures Inc.

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *