Indignation

Indignation” är ett drama som verkar intressant tycker jag. Filmen bygger på Philip Roths roman med samma namn och har redan visats på filmfestivalerna i Sundance och Berlin och fått bra kritik. Indignation ska ut i världen med början i juli och då får vi oss en handling till livs som utspelar sig i Ohio i början av 1950. Morgan Messner en judiskt student, spelad av talangen Logan Lerman, har börjat studera på ett konservativt college. Kommen från fattiga arbetarförhållanden och med judiskt ursprung får han utstå Pennalism, antisemtism och sexuella trakasserier. Dessutom pågår Korekriget som kan få följder för många unga män.

En annan roll i filmen har Sarah Gadon som är så fantastisk i TV Serien 11.23.63. Här är ett smakprov…

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *