Sommarrea På Selfridges

HarryDollyDet är en ryckig tillvaro för Mr Selfridges både när det gäller handling och sändningstider. I kväll lördag den 28 maj klockan 21.30 sänds det sjätte avsnittet av tio på SVT 1 och sedan kommer serien att få lämna plats för fotbolls EM någon lördag. Här är datumen som gäller: 4 juni(avsnitt7), 11 juni(Avsnitt(8), 25 juni(avsnitt9) och den 2 juli sänds det allra sista avsnittet.

Ni som följer Mr Selfridge vet att Harry befinner sig i en nedåtgående spiral med spelskulder och våpen The Dolly Sisters som dränerar honom på pengar. Nu är Harry är orolig efter att varuhuset vandaliserats och hans humör påverkas negativt av uppståndelsen. När D’Ancona pressar ytterligare tvingas Harry få upp ögonen för sin ekonomiska situation. Mr Grove och Miss Mardle planerar för en mycket speciell gemensam dag. Det är även dags för den stora sommareran på Selfridges…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *