Beauty And The Beast – Teaser Trailer

Disney bjuder på en ganska menlös teasertrailer till kommande romantiska fantasymusikalen “Beauty And The Beast“(Skönheten Och Odjuret). Nu är det nästan ett år kvar till biopremiären som sker den 17 mars 2017, så vi lär ju hina se en hel del trailers innan dess. Skönheten Och Odjuret är en av Disneys allra mest älskade animerade filmer och i den här spelfilmstappningen kommer vi att få se Dan Stevens spela prinsen som drabbas av en förbannelse och förvandlas till ett odjur med ett utseende så skrämmande att ingen längre vågar möta honom. Det enda sättet att häva förbannelsen är att hitta någon som kan älska honom för den han är och in på arenan kommer då skönheten Belle, spelad av Emma Watson.

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *