Here comes Tony…

Hur starstruck kan man bli? Ja det finns säkert inga gränser, speciellt inte i USA. Paparazzis skyller på “Thats my job” och vanliga döda kan tycka det är legalt att gå i clinch med en stjärna “Because i have all you movies on DVD”.
Själv är jag inte så starstruck av mig. Men det är klart jag skulle gärna sitta med ett glas vin och diskutera livet med Johnny Depp och kanske till och med tigga till mig en kram av Kate Winslet, men där går gränsen. 🙂

Sedan gäller det att veta vem man “konfronterar” också. Jag menar, kära nån, Tony Soprano? Man kan ju “End up with the fishes”

Och man kan ju förstå att stjärnorna får nog i bland. Som i det här klippet nedan. Tony Soprano…eller är det James Gandolfini.
Skit i byxan grabben, Here comes Tony…

För er som mot stor förmodan inte vet vem Tony Soprano är så är här en snabb trivia:

“Kritiker såväl som publik hyllar “Sopranos”, den Emmy- och Golden Globe belönade serien om maffiabossen Tony Soprano. Med raskt tempo, våldsamma konflikter och nattsvart humör fångar familjen Soprano dig och sedan är du fast för gott.
Möt Tony Soprano, maffialedaren som hamnat i en livskris, inget är längre som under maffians glansdagar. Var har yrkesstoltheten, arbetsglädjen och respekten för överordnade tagit vägen? Det är sådant Tony börjat fundera över.2

Själv har jag hela serien på DVD. Utgiven av Warner Home Video.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *