Sverigepremiär För Childhood Of A Leader

The “Childhood of a Leader” är Brady Corbets omtumlande regidebut. Filmen är löst baserad på barndomshistorier från flera av 1900-talets mest ökända diktatorer och ett olycksbådande porträtt av framväxande ondska. I rollerna ser vi bland andra Robert Pattinson, Liam Cunningham och Stacy Martin. Sverigepremiär är det den 13 maj, TriArt Film distribuerar.

“Första världskriget närmar sig sitt slut och en amerikansk familj beslutar sig för att stanna kvar på franska landsbygden. Fadern är inblandad i fredsförhandlingarna och modern, en hängiven kristen, gör sitt bästa för att hantera sonens lynniga humör och vredesutbrott som är lika oberäkneliga som ondskefulla.”

Här är filmklippen Bordsbön och who taught you to do that?

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *