Alone In Berlin – Filmklipp

Det har inte kommit någon trailer ännu till andra världskrigsdramat ”Alone In Berlin”, däremot finns ett filmklipp som får duga så länge.

Filmen är baserad på den kritikerrosade och bästsäljande romanen ”Ensam i Berlin” av Hans Fallada och har bland andra Emma Thompson, Brendan Gleeson och Daniel Brühl i rollerna. Dessutom spelar Mikael Persbrandt en elak tysk nazist. Alone In Berlin får Sverigepremiär den 23 september, SF distribuerar.

Handlingen utspelar sig i Berlin 1940. Arbetarklassparet Otto och Anna Quangel får veta att deras enda son har dött på slagfältet och bestämmer sig för att kämpa mot den nazistiska regimen på sitt eget speciella sätt. Det dröjer inte länge förrän Gestapo är på jakt efter ”hotet”.

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *