Blake Lively Är Illa Ute I Thrillern The Shallows

The ShallowsHajen spred skräck på biograferna 1975 och kammade hem tre Oscar. Filmen kan man säga blev Steven Spielbergs stora genombrott och öppningshelgen för Hajen i USA, juli 1975, blev en megasucce och spelade in drygt 7 miljoner dollar! Efter den helgen gapade stränderna tomma.

Den 19 augusti får vi se om dramathrillern “The Shallow” har samma psykologiska effekt och lägger sordin på badlivet. Nu är det Blake Lively som är illa ute och är jagad av en hungrig haj. Hon spelar Nancy som befinner sig i Austrailen och har hittat surfparadiset på jorden. När hon är ute och surfar bland havsvågorna blir hon attackerad av en vithaj men lyckas sätta sig i säkerhet på en klippavsats 300 meter från land. Väl i säkerhet försöker hon varna några andra surfare i området, men får se dem bli attackerad och dödad av hajen. Nu uppstår det delikata problemet; hur ta sig tillbaka till land utan att bli uppäten?

Här är Sony Pictures ruggiga och dramatiska trailer…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *