Livet Efter Dig Trailer 2

Warner Brothers fortsätter promota sommarens stora kärlekssaga “Livet Efter Dig“(Me Before You). Soundtracket finns nu på Spotify och alldeles nyligen släppte man en helt ny, drygt 3 minuter lång, trailer. Livet Efter Dig bygger på Jojo Moyes storsäljande bok och den har blivit enormt älskad över hela världen. I England valdes den till årets bästa bok av läsarna och det som bjuds på här är en kärlekshistoria som får dig att gråta, skratta och bli arg allt på en och samma gång.

I inläggen Livet Efter DigLivet Efter Dig – Extended Trailer och Emilia Clarke Går Ut Med En Varning… hittar ni mer om filmen och kan se flera olika trailers. Om man är sugen att satsa en slant på aktier i sommar så är pappersnäsduks branschen ett hett tips. Här är den nya trailern…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *