Southside With You – Obama På Date

Sista vändan I Vita huset för Barack Obama och snart kan USA ha en bredskäftad pajas som president. Eller så ser väljarna till att USA får den första kvinnan på presidentposten. Vi får se hur det går. Hur det gick till när Barack Obama tog blivande frun Michelle på en första date i Chicago 1989 får vi se i romatiska och biografiska dramat “Southside With You“. Filmen går upp på biograferna i slutet av augusti men har redan visats på Sundance Film Festival och där fick den betyget årets dating film.

‘The First lady’ som då hette Michelle Robinson är vid tiden en ung och framgångsrik advokat och är på väg till ett kommunmöte med sommarpraktikanten Barack Obama. Han vill tillbringa hela dagen med henne. Hon är ytterst tveksam. Se här…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *