Den Ljuva Flykten

ljuva flykten width=Den 22 april är det premiär för en fransk feelgoodkomedi som ger sommarvibbar. Här är “Den Ljuva Flykten“(Comme un avion):

Michel(Bruno Podalydès) har alltid älskat flygplan och drömt om ett liv som pilot. En dag får han se ett fotografi som förändrar allt för honom – Kajaker – de ser ut som flygplan utan vingar. Fångad av en impuls gör Michel en storbeställning på nätet: Kajak, paddlar och allt annat han behöver för en expedition. Hans fru Rachelle(Sandrine Kiberlain) uppmuntrar honom att ge sig iväg ensam på sitt äventyr trots att han aldrig ens rott en båt. Efter en oväntad omväg hamnar han på en bar vid stranden. Michel blir betagen i den charmiga ägaren, spelad av Agnès Jaoui, barens förtvivlade servitris och de andra absinth-sippande anställda. Efter en natt i deras sällskap vill inte Michel återvända till sin kajak. Den ljuva flykten är en charmig historia om en mans försök att hitta sig själv och allt annat han möter på vägen inklusive kärlek på de mest oväntade ställena.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *