Elvis & Nixon Featurette

ElisNixonPremiär till helgen i USA är det för komedin “Elvis & Nixon“, filmen som fokuserar på det legendariska mötet mellan ‘The King Of Rockn roll’, Elvis Presley och vid tillfället världens mäktigaste man, den amerikanske presidenten Richard Nixon.

Elvis hade fått en absurd och smått vansinnig ide’ om att vilja bli hemlig agent inom säkerhetsavdelningen för narkotika och farliga droger. Det skrev han i ett brev som skickades till den amerikanska administrationen, där han begärde ett möte med presidenten. Läs mer om detta och se trailer till Elvis & Nixon här.

Något Sverigedatum har inte dykt upp ännu, men filmen har premiär i Uk i juni, så någon gång under sommaren känns troligt.

Här är en featurette där Kevin Spacey som spelar Nixon och Michael Shannon som spelar Elvis ger oss en inblick i hela den här galna berättelsen…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *