Turn Säsong 3

Ni som följer krigsdramaserien “Turn” har att se fram emot säsong 3 som får premiär den 25 april. I Sverige är det HBO Nordic som har visningsrättigheten till den populära serien med Jamie’Billy Eliott’Bell i huvudrollen. Serien utspelar sig senare delen av 1700-talet innan amerika blev förenta staterna. Här kämpar brittiska rödrockar mot de amerikanska styrkorna, blårockarna och i händelsernas centrum hamnar New York bonden Abe Woodhul(Jamie Bell) som tillsammans med några barndomskamrater bildar The Culper Ring, en osannolik grupp av spioner som drivs av kampen för Amerikas självständighet.

I inläggen Nytt Filmår Börjar Med Turn och Turn Säsong 2 Premiär hittar ni mer om serien och de tidigare säsongerna. Här är en promo för säsong 3…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *