Emilia Clarke Går Ut Med En Varning…

Emilia Clarke spelar Louisa Clark i “Livet Efter Dig“, som får Sverigepremiär den 17 juni. Hon har sett den färdigklippta filmen tillsammans med några väninnor och vill gå ut med en varning. Filmen är århundradets ‘veeper’ och kan inte ses utan en mängd pappersnäsdukar. Emilia Clarke berättar att hennes tjejkompisar gjorde av med en stor förpackning Kleenex för att ta sig igenom filmen och rekommendationen är att bunkra upp rejält innan man ger sig i väg för att se årets snyftare, baserad på Jojo Moyes succe’roman.

I inläggen Livet Efter Dig och Livet Efter Dig – Extended Trailer får ni veta mer om filmen och dess handling. Snyft, snörvel och röda ögon och fullproppade salonger att vänta till sommaen förmodar jag…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *