Hermelinen – Prisbelönt Fransk Dramakomedi Får Biopremiär

HermelinenDen franska, prisbelönta dramakomedin “Hermelinen” får Sverigepremiär den 29 april 2016 och då får vi se danska storstjärnan och Borgen-skådepelerskan Sidse Babett Knudsen spela mot Frankrikes stora stjärna Fabrice Luchini.

Fabrice Luchini spelar Michael, som är en ökänt hård domare som sällan dömer någon till lägre straff än 10 år. En dag förändras allt när han återser Ditte(Sidse Babett Knudsen) som kommer in på jurytjänst. Sex år tidigare träffade Michel Ditte när han låg på sjukhuset och hon var narkosläkare. Michael förälskade sig i Ditte och hon var kanske den enda kvinna han någon förälskat sig i. Christian Vincent som senast gjorde roliga Bon appétit! har skrivit manus och regisserar. Njuta Film distribuerar. Så här ser det ut…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *