Swiss Army Man – En Helt Galen Film

Har ni hört talas om independent filmen “Swiss Army Man“, som gjorde sådan succe´ på Sundance Film Festival? Dramakomedin med Paul Dano och Daniel Radcliffe i huvudrollen är en fullständigt galen rulle med en handling som är både absurd och annorlunda. Paul Dano spelar Hank som befinner sig någonstans ute i vildmarken på en ö och är på väg att hänga sig när han plötsligt upptäcker en uppspolad kropp vid strandkanten. Han avbryter självmordförsöket och finner Manny(Daniel Radcliffe) som är död. Bara för att Manny är synbart död så hindrar det inte honom från att prata i filmen och tillsammans ger de två sig i väg på en surrealistisk strapats som går ut på att hitta hem, på alla plan.

Swiss Army Man går upp på biograferna i juli och mer galet än så här lär det knappast bli på vita duken i sommar. Som ni ser i trailern så är Daniel Radcliffes karaktär Manny, precis som Harry Potter, utrustad med en del extraordinära färdigheter…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *