Adam

I romantiska komedin från 2009 “Adam” spelar Hugh Dancy Adam, en snygg men lite udda kille som har levt i en tillbakadragen och skyddad tillvaro hela sitt liv. Ända tills han träffar sin nya granne Beth (Rose Byrne), en snygg och världsvan tjej som drar med honom ut i omvärlden – med roligt, rörande och oväntat resultat! Deras oväntade och speciella förhållande visar hur långt två människor med helt olika livssituation kan sträcka sig för att hitta rätt…

Den här är riktigt riktigt bra så se den om ni har möjlighet. Finns för övrigt på rea för under femtiolappen. Filmen vann pris på Sundance Film Festival.

Betyg på IMDB: 7,2/10.
Distributör: SF Film.

Trailer till Adam från rstvideos trailerarkiv.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *