Livet Efter Dig – Extended Trailer

Warner Brothers har släppt en ny förlängd trailer till sommarens stora snyftare “Livet Efter Dig“(Me Before You). Filmen som får Sverigepremiär den 17 juni bygger som tidigare nämnts på Jojo Moyes storsäljare och mycket populära roman med samma namn. I centrum står Will som mitt uppe i livet råkar ut för en motorcykelolycka och blir totalförlamad. När han behöver en assistent söks tjänsten av Lou som bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga större ambitioner med livet, men samvaron med Will kommer sakta att ge henne en mening i tillvaron. Här presenteras trailern av huvudrollsinnehavarna själva, Emilia Clarke(Lou) och Sam Claflin(Will)…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *