War Dogs

WarDogsWarner Brothers släppte i dagarna första trailern till verklighetsbaserade dramakomedin “War Dogs“. I filmen som får biopremiär i augusti får vi se Miles Teller och Jonah Hill i högform, som Miamigrabbarna David Packouz och Efraim Diveroli, som lyckas landa ett kontrakt med Pentagon, värt 300 miljoner dollar, om att utrusta de amerikanska trupperna i Afghanistan med vapen.

De bägge grabbarna i tjugo års åldern startade i liten skala som vapenhaandlare och lyckades så bra att de kunde leva livets glada dagar hemma i Miami Beach. Men med kontraktet med den amerikanska militärmakten blir man förvisso ett par rikgtiga höjdare, men får även fullt upp med en del skumma typer inom vapenhandlarbranschen och den amerikanska regeringen.

Här har vi en typisk Jonah Hill rulle så att säga. För sådana här roller är han klippt och skuren, men har med två Oscarsnomineringar visat att han kan spela annat också. Todd Phillips, mannen som gjort Baksmällanfilmerna, står för regin, så då vet ni vad ni har att vänta er…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *