Bridget Jones’s Baby Är Här…

Den 16 september får “Bridget Jone´s Baby” Sverigepremiär och det har nu gått 12 år sedan senast vi såg henne i “På spaning med Bridget Jones“. Det är ju som det är med uppföljare till stora publikfavoriter. Första filmen om den brittiska, lite virriga singeltjejen Bridget slog alla möjliga rekord och appellerade hos allmänheten i alla åldrar, medan ‘tvåan’ var, enligt min mening, bara okej. Tittar vi på trailern nedan ser det till en början ut att vara precis som vanligt i Bridget Jones liv och det verkar till och med som hon försöker lägga in en stöt på Ed Sheeran.

Men slutet av trailern låter oss förstå att nya saker är på gång i Bridgets liv, hon väntar barn. Men vem är fadern? Ja inte Hugh Grant i varje fall, för han är inte med den här gången. Fadern ser ut att kunna vara nykomlingen Patrick Dempsey’s karaktär Jack Qwant eller gamle bekantingen Mark Darcy, spelad av Colin Firth.

Annars ser det ut som vanligt, det snubblas och strulas och Bridget är sitt gamla virriga jag. Ensemblen är även den i stort intakt med många gamla bekantingar och en del nya. Nu är det bara att hoppas att den här sista? Bridget Jones rullen är en riktigt bra uppföljare. Gällande Renée Zellweger, så ser hon ut precis som vanligt, trots alla ihärdiga rykten…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *