Harrison Ford I Fallet Henry På SVT 1 I Kväll

FalletHenryHarrison Ford som vi vanligtvis brukar få se i explosiva Thrillers och action filmer gör en avstickare in i dramagenren i “Fallet Henry“(Regarding Henry), som firar 25 år i år. Filmen visas på Ettans lördgsbio i kväll efter Krig och Fred, klockan 22.35. Fallet Henry är skriven av J.J. Abrams, på den tiden Jeffrey Abrams och i övriga roller agerar bland andra Anette Bening och Bruce Altman.

Henry Turner är en framgångsrik men kompromisslös advokat i det pulserande New York. Ett pistolskott sätter stopp för hans karriär och får honom att tappa minnet och bli rörelsehindrad. Men nu när han tvingas börja om från början, vem är han egentligen?

Nu står Henry och hans fru inför uppgiften att bygga upp sitt förhållande på nytt och börja om. Tillsammans upptäcker den att en andra chans i livet också kan vara en andra chans för kärleken.

Fallet Henry är en välspelad historia som har sina poänger och väl värd en genomtittning. Man lär så länge man lever och det som verkade vara det perfekta livet kanske inte var så bra när allt kommer omkring. I bland kan vi alla behöva en väckarklocka, även om den är hyfsat brutal i det här fallet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *