I Challenge You…

Jag tycker att brittiska perioddrama och miniserien “Krig Och Fred” är riktigt bra. Som vanligt när det gäller BBC är den utomordentligt välgjord och nu när karaktärerna inledningsvis fått visat var de står börjar serien sätta sig. I Challenge You vrålade Pierre(Paul Dano) till Dolokhov(Tom Burke) i förra avsnittet och utmanade honom på duell efter att ha kommit på denne med att ha lite kuttrasju med hans fru. Hur det går med det får vi se när del tre går av stapeln klockan 21.30 på SVT 1.

Pierre utkämpar en duell med Dolokhov, och resultatet inspirerar honom att förändra saker i sitt liv. Helene återinträder i societeten och inleder ett nytt förhållande, medan Andrej förgås av skuldkänslor och gömmer sig i ett lanthus som han låtit bygga. Nikolaj gör misstaget att lita för mycket på en farlig vänskap, och ett vapenstillestånd mellan Ryssland och Frankrike gör att framtiden ser osäker ut.

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *