Mr Selfridge Tar Farväl – Spoiler Alert

selfridge11Den fjärde och sista säsongen av Mr Selfridge avslutades i fredags i UK, så nu har ännu en populär och mycket uppskattad perioddramaserie gått i graven. Den fjärde säsongen är den mest dramatiska av dem alla och det händer en hel del chokerande och oväntat för Selfridge fans.

I och med att serien bygger på en verklig persons liv och leverne så går det inte att avvika allt för mycket från den sanna vägen och hur det gick för Harry Selfridge kan alla läsa sig till på webben. Vi får väl se hur mycket ITV skildrar av förfallet, men faktum är att Harry Selfridge ruinerades så till den milda grad att han till slut bara ägde kläderna han gick i. En orsak till detta var de nya karaktärerna, som skymtade förbi i sista avsnittet av säsong 3, The Dolly Sisters, samt det faktum att Harry Selfridge var alldeles för förtjust i spel och dobbel. Spoiler Alert tyvärr, men verkligheten är som den är.

Den 16 april sker starten av den fjärde säsongen här i Sverige på SVT 1. Tittar man på seriens programsida har man skrivit att den är säsong 3 som kommer att sändas. Jag har kontaktat SVT i frågan och förutsätter att man helt enkelt har skrivit fel. I väntan på den spännande upplösningen kan vi roa oss med denna småtrevliga video…

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *