Eye In The Sky Trailer

Den 22 april 2016 får krigs dramathrillern “Eye In The Sky” biopremiär, Scanbox Entertainment distribuerar.

Överste Katherine Powell leder ett hemligt drönaruppdrag vars mål är att fånga en ökänd terroristgrupp som gömmer sig i Nairobi, Kenya. När hon och hennes team upptäcker att de planerar att utföra en självmordsattack, ändras ordern snabbt från “tillfångata” till “döda”. Precis när man ska inleda attacken upptäcker piloten en lekande nioårig flicka precis vid huset, och man ställs inför ett svårt val.

Eye in the sky är ett intensivt drama i Homeland-anda med bland andra Helen Mirren, Aaron Paul, nyligen bortgångna Alan Rickman och Barkhad Abdi på rollistan. Eye In the Sky blev för övrigt Alan Rickmans sista film. För regin ansvarar Gavin Hood.

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *