Min Dotter, Min Syster

Franska dramat “Min Dotter, Min Syster“(Les Cowboys) får Sverigepremiär den 29 april 2016. Lucky Dog distribuerar. Här har vi en spännande film med ett synnerligen aktuellt tema, religion och fanatisk övertygelse. Vad hände Kelly?

I östra Frankrike mitt under en byfest, dansar Alain med sin 16-åriga dotter Kelly, medan hans fru och deras son, Kid väntar utanför. Just denna dag försvinner Kelly och denna tragedi ödelägger familjen. Alain bestämmer sig för att ge sig iväg och söka rätt på sin dotter, även om det kommer kosta honom allt och kommer ta honom till många mörka platser väldigt långt hemifrån. Hans enda stöd är Kid, som offrar sin ungdom för att följa med sin pappa på denna till synes eviga sökande efter Kelly.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *