Hardcore Henry

SciFi thrillern ”Hardcore Henry” är en riktigt ’High Tech” rulle som går upp på biograferna i Sverige till våren, SF Film distribuerar. Handlingen får vi genom Henrys ögon, som man kan säga återupstått från de döda och inte minns någonting från sitt förflutna. Hans fru Estelle har kidnappats av Akan, en krigshetsare som är på väg att bygga upp en bioteknisk arme’ och Henry beger sig till Moskva för att försöka hitta sanningen bakom sin identitet och rädda sin fru.

Skådespelarna är bland andra Tim Roth, Haley Bennett, Sharlto Copley, Danila Kozlovsky och Cyrus Arnold. Nu ska man ju inte ta ut något i förskottsväg, som Pistvaktgrabbarna säger, men här tror jag att det blir Nej Tack för egen del. Men säkert roar filmen någon annan…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *