Storkarna

storkarnaDet är inget fel med fantasin hos skaparna bakom Lego filmen. Nu är gänget tillbaka med en ny animerad film, “Storkarna“, som får Sverigepremiär den 23 september 2016.

Filmen handlar om storkar som brukade leverera barn. Numera levererar man paket för den globala Internet jätten Corner Store.com. Junior, företagets topp stork, är på väg att befodras när han av misstag aktiverar The Baby Making Machine, som då råkar producera en bedårande liten flicka. Desperat försöker storkarna leverera detta obehöriga ‘paket’ innan deras chef fattar misstankar.

Junior och hans vän Tulip, den ända människan på Stork Mountain ger sig nu ut på en vild resa där man försöker göra sin första baby leverans någonsin. En resa som kommer att glädja mer än en familj och ge storkarna deras rätta arbetsuppgifter tillbaka.

Originalljudspåret brukar ju oftast vara bäst. Men nu ska de små icke läskunniga kidsen kunna hänga med i svängarna också och då måste det dubbas. Tyvärr är det så att det är ofta som de svenska rösterna får en att Storkna…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *