Where To Invade Next

USA:s främste politiske provokatör är tillbaka. Hatad av samhällstoppen i USA, presenterar Michael Moore sin nya dokumentär Where to invade next, som är en underhållande och omstörtande komedi där den Oscarsbelönade regissören undersöker vad USA kan lära sig av andra länder. Hur han tar reda på det? Jo, genom att ”invadera” dem och sedan ”stjäla” deras smartaste idéer och föra tillbaka dem till USA.

Med kultförklarade succéer som “Bowling for Columbine“, “Farenheit 9/11“, “Sicko“, och “Capitalism: A Love Story” i bagaget, kommer Oscarsvinnaren Moore nu med sin första film på över sex år. Where to invade next är en ögonöppnande och humoristisk jakt på den amerikanska drömmen.

Where to invade next har svensk biopremiär 15 april. Scanbox Entertainment distribuerar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *