Livet Efter Dig

livetefterdigAlla som gillar brittiska författarinnan Jojo Moyes böcker lär väl jubla nu när flera av dem adapteras till film. Först ut är hennes succe’bok “Livet Efter Dig“(Me Before You), som får biopremiär i juni. Jojo Moyes har även skrivit filmens manus och för regin står Thea Sharrock. Emilia Clarke och Sam Claflin spelar huvudrollerna som Lou och Will och i övriga roller ses bland andra Jenna Coleman, Janet McTeer och Brendan Colye(Downton Abbeys Mr. Bates).

Livet efter dig har blivit enormt älskad och populär i England, och valdes till årets bästa bok av läsarna och det som bjuds på här är en kärlekshistoria som får dig att gråta, skratta och bli arg allt på en gång. Så lagra upp lite pappersnäsdukar till i sommar. När fortsättningen på denna berättelse, Arvet Efter Dig, blir film finns det ingen information om än så länge. Trailern nedan introduceras av författarinnan själv, Jojo Moyes:

Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans.
När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam enbart för att hon inte kan hitta något annat, och hon behöver verkligen pengarna. Will har bestämt sig hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig. Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid.
“…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *