The Secret Life of Pets

I kommande animerade familjekomedin “The Secret Life of Pets“(Husdjurens Hemliga Liv) som får Sverigepremiär den 5 augusti 2016 får vi veta vad djuren har för sig när vi lämnar dem ensamma när vi ska på skolan eller jobbet. Handlingen äger rum i ett hyreshus på Manhattan, New York där favorithunden Maxs liv vänds upp och ned när hans ägare tar hem en slarvig blandras som heter Duke. När hundarna får veta att en förtjusande kanin vid namn Snowball har byggt en armé av övergivna husdjur, fast beslutna att hämnas på alla lyckliga husdjur och deras ägare, blir de tvungna att samarbeta.

Inget fel på fantasin är inte. Här är den senaste trailern från Illumination Entertainment och Universal Pictures…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *