Nobla releaser

Ett utskick från Noble Entertaiment; Glamour Valentine DVD box med de mest kända och chockerande bröllopen i seriens historia, hamnade direkt i fruns klor. Själv smög jag undan med underskattade Katie Holmes i “Don´t Be afraid of The Dark

Synopsis Glamour Valentine:

“I tv-fenomenet Glamour, världens mest sedda såpopera, händer allt det du aldrig trodde att du skulle få se på tv. I över 20 år har Familjen Forrester underhållit, chockat och förskräckt en världspublik med otrohetsaffärer, konspirationer, mord och giftiga intriger bland det vackra modefolket i det soliga Kalifornien. Upplev de mest kända, uppseendeväckande, romantiska och chockerande bröllopen i seriens historia.
Eric och Stephanie. Ridge och Taylor. Ridge och Brooke. Brooke och Eric. Ridge och Caroline. Caroline och Thorne. Genom åren har bröllopen varit en av höjdpunkterna i Glamour – det är bara bruden och brudgummen som ständigt byts ut. För i Glamour har alla varit gifta med alla.”

Synopsis Don’t Be Afraid of the Dark:

“Don’t Be Afraid of the Dark är ingenting för den mörkrädda. Den moderna skräckmästaren Guillermo del Toro (Pans labyrint, Barnhemmet) har skapat en gastkramande mardröm med Katie Holmes (Batman Begins) och Guy Pearce (The King’s Speech) som kommer göra dig rädd för mörkret.
Blackwood Manor ligger omgiven av fantasieggande trädgårdar och prunkande grönska. Här levde naturskildraren Emerson Blackwood med sin son tills den dag då sonen spårlöst försvann. Ett sekel senare flyttar Sally in i Blackwood Manor medan hennes pappa och styvmamma renoverar det gamla herresätet. Uppfylld av känslan att ingen vill ha henne utforskar hon ensam det stora huset och dess omgivningar. Det enda som tröstar och får henne på gott humör är de mystiska rösterna från källaren som säger att de bara vill vara hennes vänner.”

DVD premiär för Glamour Valentine och Don´t Be Afraid Of The Dark 8 februari 2012
Tack till Noble Entertaiment!
Cinemaholics återkommer med utlåtande.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *