All Roads Lead To Rome

Rome1Det var länge sedan man såg Sarah Jessica Parker i en film på bio nu. Förutom senaste Sex and The City rullen 2010 har hon bara medverkat i två filmer, ”I Don’t Know How She Does It” och ”New Years Eve” bägge från 2011 och riktiga floppar. Annars har det mest varit inhopp i ett par TV serier för Parker, men nu är hon på gång igen med nya romantiska komedin ”All Roads Lead To Rome

Filmen handlar om Maggie(Sarah Jessica parker), en överspänd collegelärare och ensamstående mamma från New York, som i ett försök att återanknyta kontakten med sin stökiga dotter Summer(Rosie Day) ger sig ut på en resa med henne till en liten by i Toscana i Italien, som hon besökt tidigare som ung. Vid ankomsten springer Maggie på tidigare ungdomskärleken Luca som fortfarande är ungkarl och lever hemma hos sin åttioåriga mor Carmen. Summer i sin tur trivs inte alls utan längtar bara hem till sin ”bad boy” pojkvän i New York.

All Roads Lead to Rome får biopremiär under våren och kanske att Sarah Jessica parker får till det den här gången. Annars får vi väl hoppas på Sex And The City 3 som ryktas kan vara på gång. Tydligen finns det ett manus och enligt Kristin Davis är alla fyra ’tjejerna’ med på noterna, så nu ligger bollen hos filmbolaget. Sex And The City Goes PRO eller vad ska vi tro?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *