Box Office Topp För Ride Along 2 I USA

Actionkomedin “Ride Along 2” får Sverigepremiär nästa vecka den 29 januari. Filmen gick upp på bio i USA i helgen och kritiken var minst sagt ljummen, åt B-filmshållet. Däremot gillades den av biopubliken som såg till att Ride Along 2 toppar Box office listan för helgen i USA med närmare 40 miljoner dollar inspelade och då är kostnaderna för filmen i stort sett täckta bara på en helg.

Filmkritik är ju som den är, det vi alla. Uppenbarligen går Buddy Cop filmer med kombinationen action och humor hem hos biopubliken. Kevin Hart och Ice Cube är nu tillbaka som det mer eller mindre påtvingade radarparet och med nu är även Baksmällan Ken Jeong, läkaren som har en fin filmkarriär på sidan av. Nu stundar bröllopsdag för Ben men först måste han till Miami med James som är ett gäng tunga knarkhandlare på spåren.

I inlägget Ride A Long 2 Trailer hittar ni mer om filmen samt första trailern. Här även en review över den första, Ride Along. Nu kan vi väl ta en titt på Universal Pictures bakom kulisserna video som kom för några dagar sedan, samt den senaste trailern. Håll till godo…

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *