Elvis & Nixon

Kungen av rocknroll, Elvis Presley, hade skrivit ett sex sidor långt brev till president Richard Nixon där han erbjöd sig sina tjänster som hemlig agent inom säkerhetsavdelningen för narkotika och farliga droger. På morgonen den 21 december 1970 dyker Presley upp på vita huset och begär ett brådskande möte med Nixon. Mötet blir av och leder bland annat fram till ett världens mest berömda foton. Hela denna osannolika och udda historia kommer nu på bio i april i komedin “Elvis & Nixon“. Michael Shannon spelar Elvis Presley och Kevin Spacey är Richard Nixon och i övriga roller hittar vi Alex Pettyfer, Johnny Knoxville och Colin Hanks m.fl.

En president är ju inte dummare än att han förstår att det är riktigt bra reklam när världens mest kända artist kommer på besök, så naturligtvis dokumenterade man det hela, allt från brev till foton och är ni intresserade kan ni se allt autentiskt material kring denna ‘cirkus’ här.

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *