Mr Selfridge Inleder Resan Mot Förfallet – Spoiler Alert

Mr Selfridge Inleder Resan Mot Förfallet är en rubrik som andas spoiler alert. Men i och med att serien bygger på en verklig persons liv och leverne så går det inte att avvika allt för mycket från den sanna vägen och hur det gick för Harry Selfridge kan alla läsa sig till på webben.

Den fjärde säsongen som startade i dagarna i UK blir som tidigare nämnts den sista, inte för att serien går dåligt på något vis, utan troligtvis för att produktionen valt att följa varuhusskaparens liv kronologiskt och nu kommer det att gå åt pipsvängen så att det sjunger om det. Hur mycket av förfallet som ITV väljer att visa vet vi dock inte och kanske rundar man av serien innan det brakar loss ordentligt.

I den fjärde säsongen dyker i varje fall The Dollysisters upp och de var en stor anledning till att Harry Selfridge ruinerades så till den milda grad att när de var klar med honom ägde han bara kläderna han gick i. En annan anledning till förfallet var även Harry Selfridges förtjusning i spel och dobbel…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *