Mr Hoppys Hemlighet – Brittisk Romantisk Komedi På SVT

MrRoald Dahls roman från 1990 Esio Trot ligger till grund för helt nya brittiska romatiska komedin “Mr. Hoppys Hemlighet“, som premiärvisas på SVT 1 i kväll trettondagen 22.00. I huvudrollerna ser vi två Oscarsvinnare och skådespelare i världsklass, nämligen Dustin Hoffman och Judi Dench. Filmmanuset är skrivet av ingen mindre än Richard Curtis, mannen bakom filmer som “Love Actually” och “Notting Hill“. Regisserar gör Dearbhla Walsh som tidigare vunnit en Emmy för miniserien “Little Dorrit“. Högklasssigt rakt av med andra ord!

Pensionerade Mr.Hoppy(Dustin Hoffman) lever för sina blommor, men är hemligt förälskad i sin granne våningen under, Mrs Silver(Judi Dench). Problemet är bara att hon mest är intresserad av sin sköldpappa och Mr Hoppy är för blyg för att uttrycka sina känslor och får tunghäfta i hennes närhet. Men när Mrs Silver berättar att hon är bekymrad för att hennes sköldpappa växer för klent, kommer Mr. Hoppy på en plan…

Duktige James Corden är berättarrösten som lotsar oss igenom hela den här livgivande berättelsen. Lite brittisk romantisk och varmhjärtad feelgood sitter ju bra så här på julens sista dag…

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *