Mr Selfridge Säsong 4 Trailer

Många är vi som saknar Downton Abbey och 20-talet, men det går alltid att trösta sig med “Mr Selfridge” som är en bra ersättare till Downton Abbey. Fjärde säsongen, som också blir den sista, startar i UK denna månad och när SVT planerar att sända det hela är ännu inte klart.

När Mr Selfridge startar igen har det gått åtta år sedan sist och året är nu 1928. Harry Selfridge är på toppen av sin karriär och han är en offentlig kändis. Med sin nya ‘flamma’ lyser han även upp Victor Colleanos nya nattklubb, som är större och mer dekadent än någonsin. I videon nedan får vi bland annat se Harry Selfridge möta The Dolly Sisters, tjejerna som i verkligheten fick honom på fall och ruinerade honom…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *