Neverland – Miniserierally På Annandagen

Annandagen ser inte ut att bjuda på så mycket lustigt, förutom Downton Abbey finalen i kväll då, så jag plockar fram miniserien “Neverland” och ägnar mig åt den ett tag.

Serien från 2011 har en speltid på cirka 3 timmar och är ett spännande och storslaget fantasyäventyr som berättar historien om hur gatupojken Peter blev Peter Pan. Neverland är skapad av Nick Willing och har Rhys Ifans, Bob Hoskins och Anna Friel i rollerna. Keira Knightley är även hon med på ett hörn och gör rösten till Tingeling.

I sekelskiftets London härjar föräldralöse Peter och hans gäng av flinka ficktjuvar. När de råkar stjäla en mystisk, magisk kristallkula hamnar de i en parallell värld, invaderad av hänsynslösa pirater, magiska trädandar och den lömske man som en dag kommer att bli den ökände Kapten Krok. Kliv in i ett rike bortom fantasins gränser i ett storslaget äventyr som tar dig tillbaka till platsen där allt började. Välkommen till berättelsen om Peter Pan…

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *