Knock Out För Rocky 7

Rocky 7 eller “Creed” som är filmtiteln slår knockout på filmpubliken. Riktigt oväntat kan jag tycka då man förväntar sig att Rockyhistorien är rejält uttjatad vid det här laget. Men precis som Rocky 1 gjorde slår Creed Knock out och visar sig vara en kvalitetsrulle av det bättre slaget och smått oväntat är det också att Sylvester Stallone kammat hem en Golden Globe nominering i klassen bästa skådespelare i en biroll. Dessutom snackas det om en förväntad Oscarsnominering för den rutinerade ringräven.

I februari sitter jag vid ringside för att se Ctreed, med högt ställda förväntningar, då det här är en genre jag gillar. På Cinemaholics finns massor om den hypade boxningsfilmen, så kliv in här om ni vill veta mer och se trailers och filmklipp. Här får ni även en rykande färsk featurette från Warner Brothers…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *