The Danish Girl Featurette Med Alicia Vikander

Alicia Vikander är på väg mot superstjärnestatus i Hollywood. Med två Golden Globe nomineringar för filmerna “Ex Machina” och “The Danish Girl” samt roller i flera andra storfilmer tillhör hon numera de tunga namnen i branschen. När Golden Globe galan går av stapeln i januari nästa år gissar jag på att hon vinner en Golden Globe för The Danish Girl, trots den hårda konkurrensen. Senare gissar jag även på att hon blir Oscarsnominerad för samma film och även vinner en Oscar för Bästa Kvinnliga Huvudroll. I så fall blir hon den andra svenska skådespelare någonsin som vinner en Oscar efter Ingrid Bergman, som vunnit tre. Vi håller tummarna.

Focus features har släppte en featurette med Alicia Vikander som berättar om sin roll och The Danish Girl, som ni för övrigt hittar mer om här. För övrigt kan nämnas att Alicia Vikander teamar upp med Matt Damon i nya Bourne rullen. Filmen är under inspelning och får biopremiär nästa sommar.

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *