Gods of Egypt

I det spektakulära actionäventyret “Gods of Egypt“, som grundar sig på den klassiska egyptiska mytologin står mänsklighetens överlevnad på spel.

Den otippade, dödlige hjälten Bek ger sig ut på en spännande resa för att rädda världen och sin älskade. För att lyckas tar han hjälp av den mäktige guden Horus och tillsammans bildar de en osannolik allians mot den onda guden Set som tillskansat sig Egyptens tron och på så sätt orsakat kaos och stridigheter i det en gång fridfulla och blomstrande riket.

Deras enastående kamp mot Set och hans mannar för dem in i livet efter detta och genom himmelrikena där både gudar och dödliga måste genomgå tapperhetsprov och göra uppoffringar om de ska klara sig hela vägen till den episka slutgiltiga uppgörelsen.

I rollerna hittar vi bland andra Gerard Butler, Chadwick Boseman och Nikolaj Coster-Waldau. Nordisk Film distribuerar oh Sverigepremiär är det den 4 mars 2016.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *