Reklam Och Klipp ur The Hateful Eight

Scanbox Entertainment har släppt hela tre filmklipp till filmens mästare, Quentin Tarantinos westernepos “The Hateful Eight” och ni får alla tre här på Cinemaholics. Mer om filmen som berättar storyn om Prisjägaren John “The Hangman” Ruth som transporterar Daisy Domergue mot Red Rock där hon ska ställas inför rätta. Längst med vägen plockar de upp två främlingar: en före detta soldat som nu blivit ökänd prisjägare, och en man som utger sig för att vara Red Rocks nya sheriff. När en snöstorm sveper in över slätterna, bestämmer sig de fyra för att ta skydd i en raststuga uppe i bergen, hittar ni här.

The Hateful Eight utspelar sig utspelar sig strax efter amerikanska inbördeskriget och i klippen Y’all saved me, Frontier Justice och My life story får vi lite westerngodis inför premiären den 13 januari 2016…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *