X-Men: Apocalypse Trailer

Inte min cup of tea, men säkert någon annans. Warner Brothers har släppt synopsis och en första trailer till “X-Men: Apocalypse“. Sverigepremiär är det den 20 maj 2016…

I början av civilisationen var han dyrkad som en gud. Apocalypse, den första och starkaste av alla mutanter i X-Men universumet, tog krafter från andra mutanter för att bland annat bli odödlig och osynlig. Efter tusentals år vaknar han igen och blir djupt besviken på den nya värld han möts av. Han rekryterar flertalet mutanter, bland annat en förkrossad Magneto (Michael Fassbender), för att rensa världen på människor och skapa en ny världsordning där han själv regerar. Ställda inför detta hot måste Raven (Jennifer Lawrence) med hjälp av Professor X (James McAvoy) leda ett team av unga X-Men för att rädda mänskligheten från total undergång.

Ska man göra en liten utvikning och kommentar här så borde man även sända Raven och professor X till klimatmötet i Paris, om det nu är fråga om att rädda världen från total undergång. Men det kanske blir nästa gång…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *