45 år – Ett Mästerligt Och Ömsint Romantiskt Drama

45årI morgon fredag 4 december 2015 är det Sverigepremiär för det prisbelönta, brittiska, romantiska dramat “45 år“. Filmen är höjd till skyarna och är ett mästerligt och ömsint drama om ett par på väg att fira sin 45e bröllopsdag. I huvudrollerna ser vi Charlotte Rampling och Tom Courtenay. Känslan är att här har vi en film som torde locka även seniorerna till biografen. Här är synopsis och trailer…

Det är bara en vecka kvar till Kate och Geoff Mercers 45e bröllopsdag och planering för festen är i full gång. Men så landar ett brev till Geoff på farstun. Man har funnit kroppen till hans första kärlek, nedfrusen och välbevarad djupt i de schweiziska alpernas glaciärer. En allvarsam nyhet som kommer att få konsekvenser både för det 45-åriga bröllopsfirandet och deras äktenskap.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *