Cinemaholics Goes Off Topic

Det blev aningen ändrade planer i dag. Rysskylan biter sig fast med -25 grader så jag avstår hockeyn och jakten mot allsvenskan. Nu checkar jag av games online och hoppas att Östersunds IK nyper till skridskostarka Kiruna.

Efter förra vinterns lilla fadäs är jag överförsiktig med bilar och kyla, därför får bilen vila i garaget. Minus 35 grader i fjol vid den här tiden och fast att gaspådraget var högt så tyckte jag att bilens fart inte levde upp till förväntningarna. På E14 fick det sin förklaring, poff i höger bakdäck och punktering på grund av frusen handbroms. Pinibelt och en scen som ledigt går in på tiobästalistan i vilken komedi som helst, så här i efterhand. Men inte då, då var det high drama…”Skämmes Tammefan” 🙂

I kväll är tvångströjan framplockad och jag “tvingas” genomlida melodifestivalen. Tur då att det finns något som heter god mat och god dryck, som kompensation. Lite vin och jag hejar på Sean Banan. 🙂

Om viljan finns och det gör den, hinns det med även lite film. Kanske den här på bluray när man
ändå är aningen spirituell…
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *