I Saw The Light Trailer

Första fullängdstrailern till “I Saw The Light“, filmen om musiklegendaren Hank Williams är ute. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är det Walk The Line feeling här och precis som Johnny Cash levde Hank Williams ett hårt liv och brände ljusen i bägge ändar. Nu blev utgången bättre för Cash, Hank Williams han dog endast 29 år gammal efter en överdos. Men han hann skapa odödlig musik och i den här dramatiserade biografin får vi höra och uppleva en del. Tom Hiddleston spelar Hank Williams och vid sin sida har han Elizabeth Olsen som spelar hans fru Audrey.

Här har vi två riktigt duktiga skådespelare i huvudrollerna och efter att ha sett trailern är det bara att konstatera att man tvingas till ännu ett biobesök. 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *